Favoritprodukter

Här uppdaterar jag ständigt med en samling utav nyheter och olika trendspaningar inom inredningsvärlden, tillsammans med en härlig blandning utav aktuella inredningsfavoriter ifrån olika hem- & inredningsbutiker. 

Sidan innehåller annonslänkar

Våren 2023's färg​

Ja.. vi kommer minst sagt kunna förvänta oss mycket färg inom inredningsvärlden framåt våren och sommaren. En färg som vi kommer att se lite extra mycket utav är baby blått. Här kommer lite förslag på enkla och prisvärda inredningsdetaljer i just BABY BLUE 💙

blått
vardagsrumsinspo från mio

Vardagsrumsinpo från MIO

Mio har SÅ mycket snyggt i sortimentet just nu. Här kommer ett ihopsatt kik på inspirerande produkter att t.ex. pryda sitt vardagsrum med. Marmorborden förblir en STOR budget-favorit hos mig. 

Vårnyheter IKEA 2023

Här kommer ett samlat ihopplock utav mina personliga favoriter ifrån IKEAs vårnyheter för 2023. Jag gillar verkligen modellen på den nya soffa, ”JÄTTEBO”. Jag har däremot hört att den kanske inte är utav det bekvämaste laget.. tyvärr. Sen har vi den stora, svarta golvlampan.. Det krävs nästan att man ser den i verkligheten för att förstå HUR maffig den faktiskt är. Här får du verkligen mycket lampa för pengarna! 

favoriter ikea
Favoriter från H&M

Nyheter Vinter / H&M HOME

Vad skall man säga.. H&M HOME levererar i vanlig ordning. Här kommer ett gäng utav mina favoriter ifrån deras nyheter. Mitt hjärta klappar helt klart lite extra för matborden samt den bruna fåtöljen. OJ OJ OJ så snyggt!